Novogodišnja žurka

Firma nam je priredila novogodišnju proslavu. Klopa na nivou-kanapei s lososom, pita iz Osetije (ovo je otkriće za mene),salatice, šunkice, voće, vodka i naravno šampanjac. Za svaku pohvalu. Ono što me je fasciniralo je ozbiljnost ruskog dela firme kojom se pristupa proslavi. Dakle, taj dan se obukla specijalna haljina, ukrasila se  biserima, zatim preobulo se u salonke, napravila frizura a moguće da se posetio kozmetičar, stilista i šminker. Muška kombinacija se sastojala iz košulje sa dezenom, pantalona na štraftu i obaveznih špicastih lakovanih cipela. Molim lepo. Elegant.

Srpski deo firme nije tako ozbiljno shvatio celu situaciju pa su se mogle videti i patike, farmerice (naopako, kako neugledno) a šminke ako ne računamo labello, retko ko da je imao. Počelo se sa  latino ritmovima uz poduži solo izvesne flamenko-igračice-koleginice da bi u neko doba sve prešlo u (o tako) zaboravljeni tehno-elektro-rave fazon, sa nekakvim kosmičkim tonovima gde se u transu igralo :)

Sreća pa je kompjuter opšte dobro, te se tu provukla i pokoja normalna stvar za đuskanje. Kako je sve izgledalo-pa prosudite sami. Slike za potpuni uvid u situaciju.  :D

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Novogodišnja žurka

  1. Deda says:

    Izgleda lepo.

  2. Gil-galad says:

    Kanapei s lososom…mmmmmm…njam!

    Losos…mmm… :))

    Nema ukusnijeg mesa na svetu! :)) Jeo sam prošle godine u klubu u kom sam radio kanapee..ovako: lignje punjene lososom nekako prosušene, isečene na kolutiće i pričvršćene za baget, okolo ukrašene kandiranom pomorandžinom korom. Veoma neobično i lepo.

  3. rossanna says:

    Bas mi super i zvuci i izgleda :)

  4. LLara says:

    Meni isto sve super deluje. I rado bih probala svu tu klopu, a i sampanjaca je uvek ok
    Inace, kad sam studirala sa Rusima, bila je ista prica: Kako ko ima zakazanu prezentaciju na casu, dolazi sredjen kao mi ka didemo negde na svadbu or smth.

  5. zelenavrata says:

    Lepo bre ovo izgleda. Superiska, jedino ovi s farmerkama kvare situaciju :P

  6. Deda, klopa je odlicna, a vidis kako su se udesile koleginice :)))

    Gil-Galade, losos mi je ovde hrana br 1. Evo bas sam danas pravila neke testenine. :) Btw, to sto si jeo-lignje sa lososom, znas da je to afrodizijak, je l tako? :D

    Ana, fino je bilo. I interesantno za gledanje u svakom slucaju.

    Larice, sve znas onda. Ove su dosle skockane kao za svadbu, maturu ili diplomsko.Mada vrlo cesto se skockaju i za posao, samo ne bas sa biserima. Ja kad sam stigla u Moskvu, bese leto, a sve zene u vecernjim toaletama na posao. Wow!

    Zelena, ko zna, za koju godinu mozda i mene uhvati moskovsko ludilo, pa i ja kao svi kupim stikle+ minic pa na posao Za sada, ipak biram farmerke :)

  7. Deda says:

    Video sam , lepo…
    Lepo izgleda i ovaj par sto ovako zanosno igra…

  8. meni su ti u farkama baš simpa :mrgreen:

  9. Drvena, i meni ;)

Leave a Reply