Kako osvojiti Ruskinju

Pre neko veče imala sam interesantnu konverzaciju o tome koje su to glavne karakteristike koje jedan muškarac treba da ima da bi osvojio Ruskinju. Ovo ujedno može biti i podsetnik ili možda upozorenje, za one koji se odluče na ovaj rizičan i pun uzbuđenja potez.

1. Muškarac treba dobro da izgleda, bude fino obučen a još ako je stranac, šanse vam se povećavaju.

2. Obavezno je da ima dosta para jer Ruskinje u principu ništa ne plaćaju. Koncept podele računa u restoranu, kafiću, bioskopu ili bilo gde drugde je u ovim krajevima potpuno nepoznat. Sve ali apsolutno sve plaća muškarac. To je naprosto njegova dužnost.

3. Pokloni su takođe još jedna obaveza. Uobičajeno je da se donosi cveće, bombonjera ili šampanjac, a najbolja varijanta je ako uspete sve odjednom da joj kupite.Vaša Ruskinja (nadalje VR) će vam u svakoj situaciji dati znak, ili mig šta bi volela da joj poklonite. Primera radi, upoznali ste se na žurci, videli jednom, drugi put i sad treći put šetate gradom, pri čemu će VR pri pogledu na izlog zlatare/parfimerije reći:  Ah kakav divan prsten parfem!

5. Posle izlaska, potrebno je da je VR otpratite do kuće. Treba napomenuti da je Moskva jedan višemilionski prostorno ogroman grad i ako se desi da VR živi na potpuno drugom kraju grada od vas, za ovakav poduhvat će vam trebati bar dva sata. Obaveze su obaveze, i to do vrata!

4. Muškarac mora da zna sve u vezi sa kućom. Da promeni osigurače, popravi veš mašinu, zakrpi gde curi, jer kakav je to muškarac koji to ne zna!

5. Ovde sam prvi put videla muškarce sa ženskim torbama. Prvo sam mislila da je to neka vrsta ruske mode, ali kasnije mi je objašnjeno da je poželjno da muškarac nosi ženinu torbu ako je njoj teška. I sad zamislite jednog muškarca, sa ženskom, štrasiranom tašnom preko ramena. Vrlo interesantan prizor ako mene pitate.

Nabrojala sam samo najbitnije karakteristike, Verujem da će se sa mojim daljim boravkom ova lista širiti a za sve one koji se odluče za lov, good luck guys! ;)

This entry was posted in kritika, moskva, Rusija. Bookmark the permalink.

22 Responses to Kako osvojiti Ruskinju

  1. vrabac says:

    eh da si mi to rekla nekoliko godina :)

  2. vrabac says:

    htedoh reci: “PRE nekoliko godina”

  3. lezilebovic says:

    A kako osvojiti rusa?

  4. Marica says:

    Zbunio me ovaj tvoj stari? novi? izgled sajta.Pola sata proveravam datum… gde sam to sad? :)

    Pa to kao sponzoruse u Beogradu, ja tu ne vidim mnogo razlike. Nego, nakon svih ovih bracnih godina ja uvidjam da ni udate zene nisu mnogo bolje.
    Eto, ja mom dragom vec mesec dana pricam kako mi treba novi komp, a godisnjica upoznavanja i prvog poljupca samo sto nije ;). Cegera se vise ne prihvatam, ta njegovo je da nosi… ponekad mu i torbicu uvalim… Sad, ovo placanje u kafani nema smisla jer je sve to i onako nase, kao ni ovo pracenje do vrata. Zabrinucu se kad se te stvari promene :)

    Nego, zar ti nisi vec u gostima u Srbiji? Otkud sad ove ruske teme? Ja sve cekam neki post o plazmi :)

  5. lezilebovicka, to znanje ne treba nikome :)

  6. Marice, mimoisli smo se nazalost. Ja dolazim za dva dana u Srbiju, tako je ispalo ovaj put :( Problemi sa vizama i godisnjim odmorima…
    Mozda kao sponzoruse u Beogradu s tim da ovo ovde nisu sponzoruse vec normalne zene. Svakodnevne. Sve su skoro takve. Ovo je naravno insajderska informacija;)

    Ne razumam, kako mislis stari-novi izgled? Pa isti je vec mesecima?

  7. Marica says:

    Pa ne znam. Sad sam i ja zbunjena…
    Valjda sam se nesto istripovala :)

  8. Tixy says:

    2… restorani sa sushi hranom se preporucuju sve vole rolnice i japansku kuhinju….
    3.jako direktno, najdirektnije moguce ce sama izabrati vase je da platite…
    4.u tom slucaju je nastojashi muzcina:))))…tj ako ne znate nista da popravite, vade vas vase organizacione sposobnosti naci majstora i sve zavrsiti
    5.kada je otpratite kuci ocekujte da se necete vracati sami kuci u kasne sate… docekacete jutro kod nje i mogucnost da joj napravite kafu ili dorucak:))))….. nosenje zenske tasne, je vise pokazivanje postovanja u fazonu” ne draga moja nemoj da se mucis i da ti je tesko,ja cu pa ja sam jaci a i ova lakovana cirkonska tasna ti je tako sexy….

  9. Marko says:

    Sto bi jedna starija gospodja prokomentarisala, “vidi kako je lepa, da je uzmes da bude ukras u kuci” :(

  10. Jef says:

    “U daljem textu VR” :-)))

  11. @Tixy, vidi to za ostanak je vrlo diskutabilno, posto mozes da uradis sve od navedenog, u smislu pokloni, vecera, placanje i ostalo kavaljerstvo, i da na kraju ne dobijes nista za uzvrat. E to je ono sto isfrustrira muskarca! :)

  12. @Marko, dobijes lepoticu koja ceo dan turpija nokte. Zar to nije diiivnoooo :)

  13. Jef, prevodila sam text za jednog prijateljia na engleski, i sad, kako napisati your russain girlfriend? Na engleskom, krstila sam ih Yorg :)

  14. Tixy says:

    hmm…jos nisam cula da je neko bio uskracen za revans prema kavaljerstvu:)))))..ok jesam pre neki dan ti si mi rekla..ali licne price…jako zadovoljni hahahahahahaha

  15. tamburix says:

    A kako tretirati ruske ‘fensi’ tipove koji nose zenske torbe a nigde zena oko njih?

  16. Tixy says:

    pa to je neka gej populacija, moderna urbana.. “metroseksualci”- uvek mi je ovo bila smesna rec…. da da tih fensi ruskih muskih sa velikim fendi, gucci, prada, luj viton torbama ima bas dosta…ok koleginice..imas temu:))))…

  17. tamburix, evo tixy ti sve objasnila. ;)

  18. lezilebovic says:

    Vruca tema sestro slatka

  19. Jef says:

    Haha, ni YORG nije loše,ali VR je odlično:-)
    Btw.Baš me je nasmejao komentar “..to znanje ne treba nikome” :-D

  20. Jef, znajuci ruse, jasan je odgovor. :)

  21. tool says:

    Зашто не:)

  22. Gil-galad says:

    Hahaha, čuj: YORG! Da je Borg, bilo bi kao ona rasa iz Star treka. :mrgreen:

    Mada i ove Ruskinje iz tvoje priče deluju kao posebna “rasa”… Ili još bolje – sorta, što bi rekla moja baba. :D

Leave a Reply