Po večernje-noćnoj Moskvi

Kako se zima polako približava (grejanje nam je proradilo pre nedelju dana, hvala Putinu), tako se i mogućnosti za provod slobodnog vremena drastično smanjuju. Srećom, u Moskvi postoji neverovatan broj barova, klubova i kafana koje svakodnevno 24-7 možete da posetite. Zapravo, ako biste svaki dan izlazili, cele godine, i svaki put na različito mesto, ne verujem da biste više od jedne petine uspeli da posetite. Mesta se non stop otvaraju, svake nedelje nekoliko novih restorana, klubova, čega god. I sve je puno.

Moj trenutni projekat se zove: Obići što više mesta na kojima nikad nisam bila. Spremam odstupnicu i koristim vreme maksimalno.

Strelka

Strelka. Dok je jos moglo da se sedi napolju, pre neke dve nedelje, seli smo u bastu super cool novog bara, na reci Moskvi. Na caj se ceka sat i po, na klopu takodje. Kome je do brze usluge, nikako ne ovde. Al da je lep pogled na Hram i na Kremlj, to stoji...

Strelka

Strelka

Ulica Ogi

Ulica Ogi je kafe-galerija koja je u petak uveče bila prilično praznjikava. Neka mnogo bitna utakmica se održavala pa pretpostavljam da su rusi sedeli kod kuće i gledali. Mislim da je ovo prvi put da sam sedeći popila svoje piće petkom uveče.

Ulica Ogi

Ulica Ogi

Ulazak u Karma-bar

Ulazak u Karma-bar

Karma bar

Ni ovde nije bilo previše ljudi. Ili se možda kasnije dolazi, to saznali nismo.Karma bar je tipičan ruski klub. Nekoliko dekadentno nameštenih soba, dancefloor, glasna muzika, mnoštvo cica u mini suknjama i štiklama i manjak muškaraca. Pored svega ovoga prisutne su bile i igračice po stolovima i u kavezima, a na moje veliko iznenađenje neke su bile khm khm u toplesu. Ja kao svaki bloger-neostvareni novinar, uživala sam gledajući ovu perverznost. Nažalost ne uhvatih curice u kavezima (ne verujem da bi se to dopalo security momku pored) ali skupiću ja hrabrost i uslikati sve ovo.:)

This entry was posted in moskva, party time, Rusija and tagged , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Po večernje-noćnoj Moskvi

  1. matori perverznjak says:

    Toples, toples, hoćemo toples!

  2. elektrokuhinja says:

    Vodim te cim dodjes u posetu. Svako vece drugi disko, ne brini;)

  3. leva noga says:

    isla si u proekt o.g.i.? ja sam isla jednom, i jako mi se svidelo. zao mi je sto nisam isla cesce. http://www.proektogi.ru/index

  4. elektrokuhinja says:

    Isla sam i u Ulicu Ogi i u Projekt Ogi. Mislim da si ti pisala o Ulici onomad… Projekt Ogi sam samo jednom posetila-nesto su mi svi mnogo mladi bili tamo. Ono 18-22 godine. Ulica mi se vise svidela. A ni ljudi nije bilo:)

  5. zakeralo says:

    Zar toplesima nije zima ,hvalaputinu.A kavezi su verovatno za kucne ljubimce.

  6. Sizif says:

    Smuvaš lepo tog security-ja, pa će on da zažmuri u ključnom trenutku u kome ti fotografišeš. Vidim d aćeš mnoge tvoje čltaoce usrećiti. :-)

  7. elektrokuhinja says:

    Zakeralo, kavezi su za zene, da ih gledas. Pa skoro da i jsu kucni ljubimci.

  8. elektrokuhinja says:

    Sizife, nemoj mi molim te sekjuritije. Naopkao. Koje fizionomije.

  9. tijanatixy says:

    j….. ti strelku i njoj slicne(izvinjavam se na pogrdnosti).. letos smo bili pre onog eko haosa ili u nekom momentu prividnog boljitka:)) i naravno da nas nisu pustili. lep suncan vikend toplo, divno… “gde vam je rezervacija, da li ste rezervisali… ne ne mozete ako niste rezervisali”..a mesta koliko oces.. bar daska ka reci prazna…. uh mrzim ih od najobicnijeg mesta terase za kafu prave hilton bar, i kao prestiz …st… ruska

  10. elektrokuhinja says:

    Ma ovde ti je usluga kao da si ti njih usluzio a ne oni tebe. Ponasaju se kao najvece face. Sve bih ja to pootpustala da se ja pitam.:)

  11. Jef says:

    Strekla seems nice :-)
    Mani ove go go igračice, samo još one fale u ženski dominantnoj moskvi :-)))

  12. JX says:

    gde su dalji blogovi? jesi li prestala da pises ili si presla na englesk?koja je adresa?

  13. Nit sam prestala da pisem nit sam pocela na engleskom. No sam u nekim akcijama konstantno. Al bice postova novih, bez brige, svetski putnice!

Leave a Reply