Kućica za mačke

Kućica za mačke

Kućica za mačke

Ova prodavnica se bavi isključivo prodajom “stanova” za razne kućne ljubimce. Ovo je konkretno iz serijala za mačke. U sredini radnje beše čitav jedan mačiji kvart, ali mi nekako bilo malko neprijatno, a i sekjuriti tržnog centra me gledao kao da se spremam da dignem čitavu mačiju radnju u vazduh.

Meni ovo malko perverzno, a vama?

This entry was posted in moskva. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kućica za mačke

  1. Marica says:

    U Zirihu postoji radnja sa kostimima za kucice, mozda da ih spojimo? :)

  2. tomcat says:

    Ih, pa nije to ništa. Bio sam nedavno ponovo u ogromnoj prodavnici za kućne ljubimce u Beogradu. Tamo guraš kolica kao u supermarketu i ubacuješ. Nema čega nema. Osećao sam se kao nedavno sa Stašom u prodavnici bebi opreme. Odličan biznis. I da nije tako skupo, rado bih svojim mačkama kupio tako nešto.

  3. Marice, ima ovde svega, Rusi vole da oblace kucice i macice. Mislim da ovde funkcionise po principu da su specijalizovane radnje. Tipa, jedna samo prodaje kuce, druga povoce, treca odelca, cetvrta hranu itd..

    Tomcat, zna se di je mackama mesto-u podrumu da love miseve. Pih, kako si ih razmazio, one tvoje sede, goje se i zude za fensi kucama na sprat. Sve bi ja to u podrum najurila malo da “treniraju”. :D

  4. leva noga says:

    jes malo perverzno, ali pre svega jako jako ruzno.

  5. elektrokuhinja says:

    LN, jeste. Ja mislim da je macki sasvim svejedno gde ce da se pruzi. Da l u fensi korpi na sprat il ispod kauca.

  6. Jef says:

    Cekaj, za macke, ili za Strumpfove :-)))

  7. Jef, to je dobro pitanje. Za Strumfcke:)

  8. Bojan says:

    Moram priznati, veliki sam pristalica ovakvih stvari. Ko navikne mačku jednom na njenu sopstvenu grebalicu, ne mora posle da gazdi plati preslvačenje kauča :D

Leave a Reply