Sokolniki park

Trenutno se moze vrlo lepo skijati. Skoro svaki park ima svoju informativnu  tablu sa pokazanim ski stazama i klizalistima te mestima gde se mogu iznajmiti skije i klizaljke. Ovo je konkretno fotka od jutros dok sam cekala autobus za posao. Na 5 minuta od mog stana nalazi se park Sokoljniki, ogroman toliko da ti treba pola dana da ga obidjes uzduz i popreko. Leti sam se kupala na obliznjem jezeru i vozila rolere svaki vikend, a zimi je pola parka zaledjeno  tako da je centralni deo parka rezervisan za klizanje a ostatak za skijanje (cross-country skijanje).  Za vikend-zna se. Klizaljke u ruke i pravac park!

Park sokolniki zimi

Park sokolniki zimi

A evo kako izgleda park Sokolniki leti.... Kao da je bilo u drugom zivotu. Zima je tako duga, a leto tako malecko...

A evo kako izgleda park Sokolniki leti.... Kao da je bilo u drugom zivotu. Zima je tako duga, a leto tako malecko...

This entry was posted in moskva. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sokolniki park

  1. leva noga says:

    nikad bila, steta. lep provod za vikend…

  2. Secam se kad smo zajedno isle na Kolomensko, eh kad je to bilo… Sad su ga malo sredili, pogotovo onaj deo pored reke, sve je skockano.

  3. Marica says:

    Jedna od mana Frankfurta je sto nema nikakvu, prijatnu, veliku zelenu povrsinu u gradu. Nemacka u Generalu deluje jako zaleno, ali sve je toliko vestacko i malo. Malo, malo pa ti park ili sumu presece autoput. Da bi video pravu prirodu moras na Alpe. A meni bez kola do tamo treba 8 sati i cak 3 voza.

  4. Vidis, a Stuttgart je potpuna suprotnost. Ima ooogroman park u u centru grada i tu se moze sasvim fino rolerati i voziti bajk. Mnogo volim tej park a po velicini me podseca na neke manje moskovske :)

  5. tijanatixy says:

    ja nesto nisam bila bas odusevljena parkom sokoljniki, 2-3 puta sam bila vikendom i uvek je bilo neko sranje guzva…bila sam leti, i kao vasar veliki.ali ja sam bila od centralnog dela , pa vozila rolere tim ulicama..nisam bila do jezera priznajem.

Leave a Reply