Kako se obuci na -20C?

Ustajem, pogledam na yandex.com, kad ono -22C. Onda malo sacekam, doruckujem na miru, i odlucim da cu lepo da sacekam dok se temperatura ne poveca bar na -18! Mislim, ici na posao na -22 nema smisla, zar ne? A evo, kako se i obuci za ovu temperaturu:

Kao medvedic:)

Svi smo mi medvedici

Svi smo mi medvedici

Moja ulica na -22C

Moja ulica na -22C Staro dobro pravilo je, da ako napolju sija sunce, a zima je , znaci da je jako jako hladno, jer Moskovsko nebo se otvori samo na -20 i ispod zimi. Ostalih dana je tmurno i sivo. Ovo je za mene pravo zubato sunce. Prva stvar, obrazi se mrznu, a ko nema dugacke carape dolazi u ofis sa crvenim nogama.

This entry was posted in moskva. Bookmark the permalink.

7 Responses to Kako se obuci na -20C?

 1. leva noga says:

  kako mislis ko nema dugacke carape! zar ima takvih koji idu goli i bosi sto bi rekla moja nana :)

 2. Ja :) Jer je u ofisu pretoplo, a racunam izdrzacu za to kratko vreme od-do metroa. Al noge budu crvene. I lice celo. Strava! (Rusi izadju napolje da puse u majici s kratkim rukavima!!!)

 3. leva noga says:

  eh rusi! :D

 4. tijanatixy says:

  onaj prvi ledeni talas kada je bilo -27 pre nove godine, isla sam u dugackim carapama ili ti hulahopkama. i onda jedan dan, ja vidim na yandexu pise -13. super, netrebaju mi hulahopke otoplilo. jedva sam dosla do posla , naravno da sam u kiosku u podzemnom kupila hulahopke najdeblje moguce i obukla ih na poslu:))))))))))) ne znam odakle mi samo ta pomisao , otoplilo:))). meni je i dalje hladno , nikada, nikada, nikada se necu navici.

 5. Tijana, ja ne oblacim dugacke carape na temperaturi iznad -15. Za mene je to kao okej. Vec na -20 se ne treba suzdrzavati od hulahopki. Tad je vrag odneo salu ionako. Mislim, kuvas se u metrou pa se skidas, pa se napolju oblacis, to je ono sto me nervira. Il se potpuno smrznes il se kuvas, nema sredine.

 6. ivana says:

  Bas hladno. Meni verovatno ni carape ne bi bile dovoljne, nego lepo, uze pantalone, preko suskave – one skijaske, za alpsko trcanje ili neke slicne:), koje se u kancelariji lako skinu. A ja kad idem na posao bude obrnuto. U autobusu se po pravilu kuvam, a u kancelariji smrzavam. Mada, jasno, ne moze se to ni izbliza porediti sa vasom, ruskom, zimom. Bilo bi, ipak, zanimljivo probati. Na dan-dva :)

 7. Car Firaun says:

  A muskarci, jel i oni nose duge carape?

Leave a Reply