Čekanje

Ja tako kad čekam na neku veliku stvar ne mogu da se skrasim. Pa sve ispunjavam vreme besmislenim sitnicama. Gledam se u ogledalo. Ili se tuširam. Sređujem neke fotografije ili izbacujem staru garderobu. Umesto da nešto konstruktivno radim.

Hajde dobro čitam knjige, ali i to je samo konzumentski. Ili napišem poneki besmislen post kao ovaj. U nadi da bar tih par minuta neću iščekivati.

A kako vi podnosite čekanje?

This entry was posted in Stuttgart. Bookmark the permalink.

18 Responses to Čekanje

 1. levanoga says:

  pa zavisi na sta se ceka…ako je u pitanju prodavnica: dok cekam posmatram ljude, ako cekam da udjem negde (koncert, ili sl.): nadrakano posmatram ljude, ko da su mi oni krivi sto je guzva. ako cekam recimo dan pocetka nekog putovanja, onda svaki slobodan trenutak provedem da se dobro pripremam, trazeci po netu korisne informacije.

  razna su cekanja…

  a sta ti cekas?

 2. elektrokuhinja says:

  Ja ko i uvek. Neku vizu. I plus ne zna se ni kad cu je dobiti ni nista. I samo sedim i cekam. A kako se ceka na vizu?

 3. procedura says:

  isto tako…
  nego, dok čekaš, baci koji post na HRANU.
  brže će vreme da ti prođe :)

 4. elektrokuhinja says:

  @Procedura. Aj vazi. Evo odoh!

 5. levanoga says:

  recimo dok sam cekala novi posao: napunim ipod, uzmem knjigu i foto aparat pa krenem po beogradu da lutam, pa kada mi je dosta sednem negde i citam, pa onda nastavim…

  ovo je primenljivo i u tvom slucaju :)

  vidimo se za vik? dolazim u ns.

 6. elektrokuhinja says:

  LN, ja se nadam ipak da cu vizu PRE vikenda dobiti jer sedim u NS vec citavu nedelju! Drz mi fige!!!

 7. elektrokuhinja says:

  Ja se eto opsedam internetom čekajući. Što je prilično loše rešenje.

 8. Mata says:

  evo ja dok cekam ja necekam…nego se informisem do besvesti o svemu od cega zavisi kad i kakav ce odgovor da stigne. onda pokusam da izracunam kad ce mi stici odgovor ( vremenski interval od najboljeg moguceg do najgoreg moguceg i onda jos najverovatniji) i na isti nacin koji ce odgovor biti.

  i kad to izracunam ondak mi je kao da sam ga vec dobila, onda krenem da zivim kao da ne cekam…

  a tusiranje je kad jos ni ne znam na sta da cekam…

 9. Marica says:

  Eh te vize… nema tu dobroga saveta.
  Ja sam toliko nervozna svaki put da ni za tusiranje nisam sposobna.
  Ta cekanja viza su najgori momenti koje pamtim u svom zivotu. Katastrofa. Nadam se da je cekanje samo formalno, da bar nema one neizvesnosti hoces li je dobiti ili ne.

 10. elektrokuhinja says:

  Mata, mnogo mudro zboris. No statistika ovde nikakva ne pomaze. Jedino neko samo-zamajavanje tipa citanje knjiga na primer, ili cavrljanje sa drustvom. Pametnije nista ne mogu da radim.

 11. elektrokuhinja says:

  Marice to se nikad ne zna. Mogu samo da se nadam da je formalno. A muce me druge stvari tipam, vec tamo imam sve i svasta isplanirano i sad te sve stvari cekaju a ja nemocna. E to je ono sto stvarno ide na nerve.Kao da ti zivot prolazi pored tebe a ti ne ucestvujes.

 12. Marica says:

  Upravo, sve to sto cekas zbog tog ceknaja, jos ti gore pada.
  Aj’ drzim fige da se sto pre zavrsi :)

 13. svemiron says:

  Da razbijem maler.

 14. tijanatixy says:

  dok cekam da zaspim, razmisljam o stvarima koje cu ujutru obuci , o kombinacijama moglo bi ili ne… dok se penjem eskalatorom i cekam da izadjem iz groznog metroa, razmisljam o tome kako cu popiti kafu za 10 tak minuta, procitati novine i poceti radni dan…dok cekam u redu banke, marketa..bilo cega..razmisljam kako je 12.12 2012 idealan dan, i kako bi stvarno bio red da se dogode promene:))))))))pa makar i kataklizmaticne.:)))))))))

 15. tijanatixy says:

  zaboravih da napisem uvodnu recenicu..ooooo konacno post:)

 16. Tixy, probacu, kao sto svi predlazu da se fokusiram na druge stvari, i da ne cekam vec radim nesto korisno. Eto na primer ucim nemacki. Ima smisla.

 17. tijanatixy says:

  ima smisla,
  ..opusti se

Leave a Reply